Collectie

Onze brillencollectie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De collectie vertegenwoordigt waar wij bij Hooykaas Opticals voor staan: een mooi ontwerp en goed materiaal maken de bril!

Stijl is te zien, zoals de kwaliteit te voelen is

Daarom werken wij alleen met deze beste merken.

Uitgelicht: Kinderbrillen

Je eerste bril is misschien wel de belangrijkste, en die moet er super uitzien! Maar hij moet ook robuust zijn en een goede pasvorm hebben. Samen gaan we hiervoor zorgen! Kom bij ons langs in de winkel, dan helpen wij je op weg.

Brillenglazen

Benieuwd welk type brillenglas het beste bij u past? Bekijk de opties die u vindt bij Hooykaas Opticals. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit.

Multifocaal

Rond het veertigste levensjaar krijgen de meeste mensen meer moeite met zien op korte afstand. Dit is een natuurlijk proces. Het wordt veroorzaakt door een verminderde elasticiteit van de ooglens met de daarbij behorende spiertjes (ook wel presbiopie).

Hooykaas service

Voor veraf en dichtbij

Enkelvoudige brillenglazen zijn glazen met een en dezelfde sterkte. Voor dichtbij of voor veraf. Onze samenleving en nieuwe tijdsbestedingen (zoals langdurig op een beeldscherm of smartphone kijken) vragen meer van onze ogen zonder dat wij ons hiervan bewust zijn.

Sportglazen

Verbeter uw prestaties met Varilux Sport brillenglazen! Laat uw zicht geen belemmering zijn voor uw sportprestaties. Haal het beste uit uzelf met deze fantastiche kijkoplossing. Hiermee kunt u scherp zien op zowel de verteafstand als de tussen- en leesafstand!