Uw ogen verdienen de beste zorg

Wij komen u halen en brengen u ook weer veilig thuis!

Haal en brengservice

Wilt u eens goed en professioneel naar uw ogen laten kijken of om te zien of u huidige bril nog wel aan u ogen voldoet, maar bent u slecht ter been of gewoon moeilijk instaat om naar onze winkel te komen? Bel of Email ons dan gerust. Wij komen u graag halen en brengen u ook weer veilig thuis! (Vraag naar de voorwaarden)

Bel voor een afspraak naar 0343-421121.

Graag tot ziens in onze winkel.

Herbert Hooykaas

Neem contact op
Haal en Brengservice

Optiek Service aan Huis

Naast de mogelijkheid om zelf langs te komen bij Hooykaas Opticals is de dienstverlening uitgebreid met ‘Optiek Service aan Huis’.

Deze service aan huis is voornamelijk bedoeld voor ouderen en voor mensen die minder valide zijn in de regio Utrechtse Heuvelrug en eventueel daarbuiten. Het fijne van een oogmeting aan huis is dat u het resultaat in uw vertrouwde omgeving kunt zien. Zo ervaart u goed het verschil met de oude bril. Bijvoorbeeld als u een boek leest in úw luie stoel, of kijkt naar úw tv. We werken op afspraak. De voorrijkosten van vijfenveertig euro brengen we niet in rekening als u een nieuwe bril of andere glazen koopt. Ook heeft u bij een geheel nieuwe bril het recht op drie gratis huisbezoeken voor de nazorg van deze bril. Komt u toch liever naar de winkel? We hebben op de begane grond een extra oogmeetruimte ingericht voor minder validen – welkom!

Heeft u interesse in Service aan Huis? Neem vrijblijvend contact op, dan spreken wij de mogelijkheden met u door.

Neem contact op