Uw ogen verdienen de beste zorg

Bij Hooykaas Opticals kunt u terecht voor de beste oogzorg, uiteenlopend van een optometrisch onderzoek tot diensten als ‘Optiek aan Huis’, het ‘Brilgarantieplan’ en ‘Zicht-Zorg-Zekerheid’.

Optometrisch onderzoek

Een optometrisch onderzoek kan veel vertellen over de conditie van uw ogen. Met een OCT-scan krijgen wij hier snel veel duidelijkheid over. Als dat nodig is, verwijzen we naar een samenwerkend specialist.

Wilt u ook graag uw ogen eens goed na laten kijken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact op

Optiek Service aan Huis

Naast de mogelijkheid om zelf langs te komen bij Hooykaas Opticals is de dienstverlening uitgebreid met ‘Optiek Service aan Huis’.

Deze service aan huis is voornamelijk bedoeld voor ouderen en voor mensen die minder valide zijn in de regio Utrechtse Heuvelrug en eventueel daarbuiten. Het fijne van een oogmeting aan huis is dat u het resultaat in uw vertrouwde omgeving kunt zien. Zo ervaart u goed het verschil met de oude bril. Bijvoorbeeld als u een boek leest in úw luie stoel, of kijkt naar úw tv. We werken op afspraak. De voorrijkosten van vijfenveertig euro brengen we niet in rekening als u een nieuwe bril of andere glazen koopt. Ook heeft u bij een geheel nieuwe bril het recht op drie gratis huisbezoeken voor de nazorg van deze bril. Komt u toch liever naar de winkel? We hebben op de begane grond een extra oogmeetruimte ingericht voor minder validen – welkom!

Heeft u interesse in Service aan Huis? Neem vrijblijvend contact op, dan spreken wij de mogelijkheden met u door.

Neem contact op

Brilgarantieplan

Voorkom hoge kosten door schade of verlies in de eerste drie jaar en sluit een exclusief bij Hooykaas Opticals te verkrijgen Brilgarantieplan af.

Het 1e en 2e jaar krijgt u:

75% Korting op het glas bij krassen of breuk.
60% Koring op het glas bij diefstal of verlies.
50% Korting op het montuur bij beschadinging of diefstal/verlies.

Het 3e jaar krijgt u:

60% Korting op het glas bij krassen of breuk.
50% Koring op het glas bij diefstal of verlies.
50% Korting op het montuur bij beschadinging of diefstal/verlies.

Voorwaarden
Korting geldt op hetzelfde product en met behoud van dezelfde sterkte als de eerste aanschaf. Binnen de termijn van drie jaar mag maximaal twee keer geclaimd worden. 
Het Hooykaas Opticals Brilgarantieplan dient bij aanschaf van de bril te worden afgesloten. Waarde Brilgarantieplan enkelvoudig € 29 | multifocaal € 49.

Lees meer over het ‘Brilgarantieplan’ voor kinderen en voor volwassenen.

Informeer direct

Zicht-zorg-zekerheid

Een bril of zonnebril geleverd door Hooykaas Opticals is altijd voorzien van ons unieke Zicht-Zorg-Zekerheidplan.
 Wat betekent dit voor u als klant? Door de pas te activeren die u van ons krijgt, weet u zeker dat:

  • u periodiek herinnerd wordt aan de oogcontrole;
  • u een jaar na aanschaf uitgenodigd wordt voor een gratis brilservicemoment. U ontvangt een gratis brilonderhoudsset voor de moeite die u neemt om uw bril te laten nakijken;
  • u op afspraak altijd uw ogen kosteloos kunt laten onderzoeken;
  • wij gratis onderhoud aan uw bril verrichten. Denk aan: grondig reinigen, schroefjes en neuspads vervangen en het opnieuw stellen van uw montuur;
  • u een garantietermijn heeft van minimaal één jaar op uw nieuwe montuur (vraag naar de voorwaarden);
  • een coulanceregeling geldt voor reparaties aan uw bril die buiten de garantie vallen, binnen het eerste jaar na aanschaf;
  • u per email op de hoogte wordt gehouden van belangrijk nieuws op het gebied van oogzicht en oogzorg.
Activeer Zicht-Zorg-Zekerheid

Ga van start

Heeft u vragen over een van bovenstaande diensten? Hiervoor kunt u altijd contact opnemen, ons team helpt u graag verder.

Maak een afspraak